Altijd een strakke baard, ook op vakantie

0
250
baard-foto

Je hebt niet voor niets zoveel tijd gestoken in het groeien van je baard. Nu je eindelijk de juiste lengte en het juiste model hebt gevonden, wil je dat ook wel zo houden. Zelfs wanneer je lekker op vakantie bent. Het moet je alleen niet te veel moeite kosten. Wanneer je gaat overnachten in de natuur, dan kan bijhouden best lastig zijn. In dit artikel vind je de nodige tips die je kunnen helpen om het wat gemakkelijker voor je te maken. Zo kan je gewoon je baard met trots blijven dragen.

Een setje met spullen

Het is vooral slim om te zorgen voor een setje met spullen waarmee je je baard kan verzorgen. Dat betekent dat er bijvoorbeeld een kam in zit en een schaartje. Misschien kan je ook een tondeuse erin stoppen. Alleen hangt dit natuurlijk wel af van de plek waar je bent en of je er stroom kan gebruiken. Bekijk meer op Overnachting.nl om te bekijken wat er mogelijk is op de verschillende plekken. Aan de hand daarvan kan je ook een pakket samenstellen om te zorgen dat jouw baard er ook gewoon goed uit blijft zien op reis.

Simpele handelingen voor strakke lijnen

Een strakke baard houden hoeft helemaal niet zo lastig te zijn. Je kan ook gewoon een spiegeltje en een scheermes meenemen. Het enige wat je dan doet, is om de dag de lijnen van je baard bijhouden. Daarmee zorg je in ieder geval al dat het er goed verzorgd uitziet. Dit is vaak al voldoende  om goed voor de dag te komen. Je bent immers op vakantie, niet op een sollicitatiegesprek. Natuurlijk groeit jouw baard dan wel iets verder dan je normaal gesproken zou willen, maar dit kan je bij terugkomst thuis wel weer in orde maken.

De juiste verzorging

Om je baard strak te houden is het ook aan te raden om deze goed te verzorgen. Dat doe je bijvoorbeeld door te kijken naar de spullen die je nodig hebt om voor verzorging te kiezen. Denk dan bijvoorbeeld aan wat baardolie om de baard gezond en sterk te houden. Denk ook aan een borstel of een kam om het model erin te houden. Als je baard gewoon zacht en glanzend is, dan ben je al een heel eind. Het ziet er dan eigenlijk direct al strak uit. Dat kan dus meer dan genoeg zijn als je op vakantie bent.